Hva er et godt forbrukslån?

Leter du etter et forbrukslån – finn ut av hva et godt forbrukslån betyr og hvilke faktorer som avgjør et godt forbrukslån – les mer her!

Når du skal finne det beste forbrukslånet, er det tre faktorer du bør vurdere: Nedbetalingstid, renter og fleksibilitet. Du bestemmer selv, hvilke faktorer du vil prioritere høyest. Det blir opp til deg og din personlige økonomiske situasjon.

Stort utvalg av forbrukslån

En fordel for lånetakere i dag, er at det finnes et svært stort utvalg av forskjellige forbrukslån å velge blant. I Norge tilbys forbrukslån, og det finnes massevis av mindre selskaper som er med i denne konkurransen, og som tilbyr rimelige lån på dagen. Det er stor forskjell på betingelser og vilkår ved forbrukslån, og det kan noen ganger være vanskelig å vite hvilke forbrukslån man skal velge, fordi utvalget er for stort og uoverskuelig. Derfor er det viktig å samle litt basiskunnskap og viten før man søker om et forbrukslån. Dermed er man bedre rustet når man skal ut og velge hvilket lån som passer best.

Det første man bør gjøre før man sender inn en lånesøknad, er å søke lån hos så mange lånetilbydere som mulig. Dermed økes sjansene for å finne en bank som imøtekommer dine ønsker og behov, og du har bedre muligheter for å få et så godt og økonomisk forbrukslån som mulig. Det er en stor fordel for forbrukerne at bankene konkurrerer med hverandre for å skaffe kunder. De bruker også forskjellige metoder for å måle kredittverdighet, og derfor er det god mulighet for å få godkjent lånesøknaden.

Du kan få hjelp til å fylle ut flere søknadsskjemaer på en gang, ved å søke via en lånemegler. Dermed kan du søke hos flere banker samtidig, og du kan spare både tid og ressurser ved dette. Når du søker via en lånemegler sendes søknaden din til flere banker, uten at det koster ekstra. Lånemegleren er din agent i jakten på det beste forbrukslånet på markedet, og jobber for deg. Når lånesøknaden din blir godkjent, får lånemegleren en provisjon fra banken. Du kan selv bestemme om du vil godta eller avslå tilbudene fra lånemegleren du søker til. Det er i sær to lånemeglere på det norske markedet som anbefales:

Lån fra Axo

  • Aldersgrense: 25 år
  • Nedbetalingstid: inntil 15 år
  • rente: 10,90 – 22,90%
  • Lån fra 10 000 kr. til 500 000 kr.

Lån fra Nova Finans

  • Uforpliktende og gratis
  • Lånebeløp: 5 000 kr. – 500 000 kr.
  • Få tilbud om lån av flere banker
  • Enkel lånesøknad
  • Lån fra 5 000 kr. til 500 000 kr.