Ormekur om høsten – dyrlegen svarer

Spørsmål: Hesten min har de 2 siste gangene fått Panacur. Sist hun fikk var for ca 2 måneder siden, da bør hun vel heller på Banamit nå? Eller kan hun bare få Panacur igjen? Bare tenkte siden hun har nesten nettopp fått panacur? Grunnen er at alle hestene på stallen skal få makkekur nå – er det da farlig om jeg ikke gir min da?

Svar

Jeg ville anbefalt Ivomec Comp nå på høsten, den tar «alt» av parasitter. Dersom det er nødvendig med behandling overhodet, vel å merke – de fleste voksne hester har i liten grad innvollsparasitter, og blir lite plaget med det. Det beste ville vært å ta en avføringsprøve for å se om behandling er nødvendig – det er et laboratorium i Norge som gjør dette veldig lettvint, se nettsiden http://www.paralab.no/

 Hilsen Silje

Se også:

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: